Новые Консультации Последние консультации RSS

Консультации в Разделе Последние Консультации в Разделе RSS

Загрузка виджета поиска юриста в Вашем городе...

Юридические новости Последние новости по RSS

додати на Яндекс

Неотвеченные вопросы

Новое в Законодательстве

додати на Яндекс

Юридический форум


Конкурс!
Активно консультируете на сайте? Знаете ответы на все вопросы и готовы безвозмездно делиться с людьми своими знаниями? Получите награду — 10 000 гривен!
Подарки для консультантов
Для всех юристов, которые консультируют на сайте Advising, мы открываем магазин подарков, где каждый сможет обменять свои заработанные баллы на ценные призы!

Гіркий шоколад знижує ризик серцевих хвороб

Гіркий шоколад знижує ризик серцевих хвороб

Темний шоколад може зменшити ризик виникнення серцевих хвороб за рахунок зниження рівня глюкози і «поганого» холестерину в крові, одночасно підвищуючи рівень «хорошого» холестерину, повідомляє портал HealthDay з посиланням на дані дослідників університету Сан-Дієго (США).

Темний шоколад містить флаванол — речовина, яка має антиоксидантні та протизапальні властивості. Раніше дослідження довели зв'язок між споживанням флаванола і ризиком серцево-судинних захворювань.

У дослідженні взяли участь 32 осіби, кожен з яких щодня приймав 50 грамів чорного шоколаду, що містить 70% какао, або таку ж порцію білого шоколаду з 0% какао. Темний шоколад використовувався тому, що містить більше флаванола. Перед дослідженням вчені записали показники, зокрема, кров'яного тиску, ліпідного профілю (рівень жиру) і глюкози в крові. Ці ж дані були перевірені через 15 днів прийому шоколаду.

Тести показали, що ті, хто їв гіркий шоколад, мали менший рівень глюкози в крові і «поганого» ліпопротеїну низької щільності, але разом з тим високий рівень «хорошого» холестерину в порівнянні з тими, хто їв білий шоколад.

Незважаючи на ці дані, що підтверджують користь темного шоколаду в боротьбі з серцевими хворобами, дослідники підкреслюють, що зловживати їм не можна, так як він насичений жирами і висококалорійний.

У США, за оцінками, середньостатистичний житель з'їдає понад 10 фунтів (4,5 кілограма) шоколаду в рік.



Гіркий шоколад знижує ризик серцевих хвороб, автор —
Рейтинг статьи: 97% из 100 возможных. Голосов всего: 1. Отзывов пользователей: 1.

Источник: www.ukurier.gov.ua

Еще новости


Юридическая Консультация в Киеве, 01001, г. Киев, ул. Хрещатик, 32 Украина
Подняться вверх, к началу страницы {lang: 'ru'}